BRAK NA PRVU

Bilo je burno prije putovanja iznenađenja: ‘Želim otići, on uopće nije shvatio koliko je ovo mene pogodilo‘

Nakon teškog tjedna Klara je odlučila napustiti ‘Brak na prvu‘, no došlo je vrijeme da se svi malo opuste i krenu na putovanje

Lovre i Klara

 Rtl/

Posljednji par koji je izašao pred stručnjake su Klara i Lovre i nakon teškog tjedna Klara je odlučila napustiti sociološki eksperiment ‘Brak na prvu‘, a večeras ćemo doznati slaže li se Lovre s njezinom odlukom.

„Mislim da je očekivao da ću napisati da ostajem i nije shvatio koliko je ovo mene pogodilo“, rekla je emotivna Klara, a nakon donošenja važnih odluka neki bi kandidati trebali riješiti neke još uvijek nerazjašnjene teme.

„Jučer je bilo vrlo intenzivno, dogodilo se puno stvari, puno iskustava, intenzivnih emocija…“, rekla je Karmen i objasnila kako je stručnjacima željela ispričati točno kako se osjeća i da je nisu podržali dok se Jole držao svog mišljenja koje ima od prvog dana - da se oni nikako ne razumiju. „Rekla je jako ružne riječi“, dodao je.

image

Jole i Karmen

Rtl/

No došlo je vrijeme da se svi malo opuste i krenu na putovanje. „Na putu smo za nepoznatu lokaciju, veselimo se. Ponio sam kupaće i sve ono što mi ne treba“, rekao je Alan, a Klara dodala: „Zanima me gdje idemo i kako će nam biti. Stvarno se nadam da ćemo uživati i malo se odmoriti. I dok su neki na putu spavali, Mura i Marko su pjevali. „Mi kao i od drugog, trećeg dana; sve je super, sve nam je zabavno raditi i mi ćemo definitivno ovo iskoristiti da se još bolje upoznamo i uživamo u svakom trenutku ovog izleta“, rekao je Marko.

Tamara i Filip se zbog privatnih obaveza nisu mogli pridružiti ostalim parovima, a hoće li lijepi ambijent biti dovoljan da nakupljeni problemi iz proteklih tjedana nestanu te da se parovi povežu međusobno, ali i kao grupa - ne propustite pogledati večeras u 21.15 na RTL-u u novoj epizodi ‘Braka na prvu‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 12:39