NAKON BROJNIH AFERA

Legendarno lijevo krilo se smirilo: U 50. će dobiti treće dijete s 14 godina mlađim modelom za donje rublje

Upućeni tvrde da je Ryanova bivša supruga Stacey, koja se od njega razvela 2017., također dala svoj blagoslov, kao i njihova djeca

Ryan Giggs i Zara Charles

 Stephen Crawshaw/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Stephen Crawshaw/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Ponajbolje lijevo krilo u povijesti nogometa i član velške reprezentacije Ryan Giggs trebao bi u 50. godini dobiti treće dijete, prenosi Daily Mail.

Umirovljena zvijezda Manchester Uniteda i njegova djevojka, 36-godišnja Zara Charles koja radi kao model za donje rublje, navodno očekuju svoje prvo zajedničko dijete. Njih su dvoje u vezi od 2021., a Ryan već ima 17-godišnjeg sina Zacha i 19-godišnju kćer Libby iz braka sa Stacey Cooke. Zara pak ima kćer iz prethodnog braka.

Upućeni tvrde da je Ryanova bivša supruga Stacey, koja se od njega razvela 2017., također dala svoj blagoslov, kao i njihova djeca.

"Ryan je bio nervozan oko toga što će njegova djeca misliti, ali su Zaru upoznali tijekom posljednjih nekoliko godina i stvarno im se sviđa. Oni su sretni jer znaju da je on sretan", rekao je izvor za The Sun i dodao da ga je obitelj zafrkavala da bi mu buđenje ranom zorom i nedostatak sna mogli predstavljati problem.

"Ryan i Zara oduševljeni su što će ponovno postati roditelji, imaju vrlo čvrst odnos pun ljubavi i zajedno grade dugoročnu budućnost", dodao je izvor.

image

Ryan Giggs i Zara Charles

Farrell/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Farrell/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Drugi je izvor prokomentirao odnos njegove bivše i sadašnje partnerice.

"Stacey odobrava Zaru. Ona i Ryan prošli su kroz puno toga, ali su nastavili dalje i ona samo želi da on bude sretan, jer ga to čini i dobrim tatom njihovoj djeci. Nema nikakvog animoziteta", rekao je izvor.

Podsjetimo, Stacey i Ryan razveli su se 2017. nakon što se saznalo da je on imao osmogodišnju aferu sa suprugom svoga brata, Natashom. Članovi njegove obitelji tada su prekinuli sve veze s njim, a otac mu je poručio da ga se srami. Njegov brat Rhodri dospio je na naslovnice medija nakon što ga je ismijavao u reklami tvrtke Paddy Power.

Brak je preživio aferu, kao i to da ju je Ryan prevario sa zvijezdom ‘Big Brothera‘ Imogen Thomas, no razišli su se 2016. godine. Razvod ga je mogao koštati 20 milijuna funti, no odvjetnici para rekli su da su ostali prijatelji.

U srpnju prošle godine Giggs je također oslobođen optužbi za napad na svoju bivšu djevojku Kate Greville, a zbog sudske drame napustio je ulogu izbornika reprezentacije Walesa u lipnju 2022.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 12:47