VEĆ 15 GODINA

Slavna komičarka nastavlja dugogodišnji sukob s Oprah Winfrey: Ta otrcana ku*ka! Prestara sam da je se bojim‘

Mo‘Nique je u svom stand-upu progovorila o Oprah koju optužuje da ju je ‘izbacila‘ iz Hollywooda

Oprah Winfrey

 Paras Griffin/Getty Images/Profimedia/Paras Griffin/getty Images/profimedia

Američka komičarka Mo‘Nique (56) i slavna TV voditeljica Oprah Winfrey (70) u skobu su još od 2009. godine, a sada se situacija ponovno zakuhtava. Naime, Oprah je bila producentica filma „Precious” i za vrijeme medijske turneje je zajedno s redateljem Leejem Danielsom i producentom Tylerom Perryjem savjetovala glumicu Mo‘Nique da ode na filmski festival u Cannesu kako bi promovirala film.

U intervjuu za The Hollywood Reporter, Mo‘Nique je rekla da je željela provesti dio vremena sa svojom obitelji, ali to joj je priskrbilo etiketu "osobe s kojom je teško raditi". Od tad je krenuo njihov sukob.

Sada je Mo‘Nique tijekom stand-up showa napala Oprah nazvavši je „otrcanom k*čkom” i skandirala je publici: „je*eš Oprah Winfrey”.

image

Mo‘Nique

Larry Marano/Instar Images/Profimedia/Larry Marano/instar Images/profimedia

„Volim tu crnu odrpanu kuč*ku. Volim tu crnu ku*ku jednostavnog uma. Volim crno dupe Oprah Winfrey i samo trebamo vratiti njezinu pozadinu u crno”, rekla je u videu koji je dobio TMZ.

Potom je Mo‘Nique pitala jednog gledatelja po imenu Melvin je li obožavatelj Winfrey, na što je on odgovorio potvrdno.

„U redu, ispričavam se za stvari koje kažem”, rekla mu je, pa ga ohrabrila da ima seks s Winfrey kako bi je mogao „vratiti u crno”.

Monique je također sugerirala da Oprah ima više od platonskog prijateljstva sa svojom najboljom prijateljicom Gayle King.

„Svaki put kad vidite j*benu Oprah, vidite j*enu Gayle. Kažu da su najbolje prijateljice. Nikad nisam vidjela takve najbolje prijateljice... Tko voli Oprah Winfrey i Gayle King? Jedna drugu”, ispričala je.

image

Mo‘Nique

Mediapunch Inc/Alamy/Alamy/Profimedia/Mediapunch Inc/alamy/alamy/profimedia

Mo‘Nique je rekla da se ljudi boje reći na glas ovo što ona govori.

„Ja sam j*beno prestara da se bojim te k*čke”, dodala je.

Mo’Nique je posljednjih nekoliko godina otvoreno govorila o svom preziru prema Winfrey i Tyleru Perryju te je javno tvrdila da su je izbacili iz Hollywooda.

„Vidite, kada govorim o Oprah Winfrey, i da budem jasna, volim tu sestru, govorim o toj ženi jer je govorila o meni", rekla je u podcastu Shannona Sharpea „Club Shay Shay” u veljači.

„A kad počneš govoriti o meni privatno, ja ću o tebi govoriti javno”, dodala je.

image

Oprah Winfrey

Abc/Ferrari/Profimedia/Abc/ferrari/profimedia

Osim toga, oskarovka se bunila što je Winfrey intervjuirala u svom bivšem talk showu njezina brata Geralda Imesa, koji je priznao da ju je zlostavljao kao dijete, kao i njezine otuđene roditelje.

„Nikad nismo razgovarali o tome da ugosti moju majku”, rekla je Sharpeu (55), „Razumijem. Ali izdala si me, sestro.”

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 10:22