VELIKA TUGA

Svijet se oprašta od 9-godišnje djevojčice koja je preminula od tumora: Taylor Swift ostvarila joj je veliki san

Taylor Swift ispunila joj je njezinu najveću želju zahvaljući obožavateljima

Taylor Swift

 Zumapress.com/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Zumapress.com/mega/the Mega Agency/profimedia

Obožavatelji Taylor Swift žaluju zbog gubitka Scarlett Oliver, 9-godišnje obožavateljice čija se želja da dobije šešir s potpisom "22" Taylor Swift tijekom jednog od njezinih koncerata u Sydneyu, u Australiji, ispunila u dirljivom trenutku. Scarlett je, kako prenosi Parade, preminula u travnju nakon što joj je dijagnosticiran rijedak tumor.

"Moj anđeo, tako jaka, tako hrabra, tako lijepa. Više ništa neće biti isto. Nemoj me zaboraviti i molim te, nađi način da mi javiš da si dobro. Laku noć dušo, volim te", podijelio je tužnu vijest otac Paul na Instagramu svoje supruge Natalie. Vijest se brzo proširila na društvenim mrežama.

Neki su objavu podijelili, a neki su riječi podrške pisali. "Scarlett, bila si veća od cijelog neba. Leti visoko, slatki anđele", "Taylor Swift može biti sretna što je mogla upoznati te, prelijepa Scarlett. Nastavi voditi svoju obitelj u njihovim srcima i na sve male načine kojima im pokazuješ da si još uvijek tu, svuda oko nas", neke su od reakcija.

Početkom ove godine, uoči Swiftinog nastupa u veljači u Sydneyu, Scarlettina obitelj tražila je pomoć obožavatelja kako bi joj ispunili želju da dobije šešir "22" na koncertu. Iako zaklada "Make a Wish" nije mogla učiniti da Scarlett upozna svoju omiljenu pjevačicu, obožavatelji su čuli njezinu želju i emotivni je trenutak postao viralan na internetu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 13:24