AA/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA
TRAŽI NOVU SREDINU

Ante Rebić jednim je potezom iznervirao Turke, a sad je jasno i da u vodu pada i njegov odlazak u Hajduk

Za turski je klub Rebić ove sezone zaigrao u 23 susreta i pritom upisao jedan gol i pet asistencija
Piše: SNObjavljeno: 18. travanj 2024. 23:11

Ante Rebić prošloga je ljeta u besplatnom transferu Milan zamijenio Besiktasom. S turskim velikanom 30-godišnji Hrvat od početka nije kliknuo, vrlo se brzo počelo pričati o turbulentnom Rebićevom ponašanju, a njegove igre ubrzo su pale u drugi plan.

Osim toga što ne zadovoljava na travnjacima, gdje zapravo rijetko kada više i dobiva priliku, Rebić Besiktasu radi probleme i van terena. Naime, kako navodi turski Milliyet, hrvatski napadač ne želi odustati od plaće koju ima u klubu. Riječ je o iznosu od 2.5 milijuna eura po sezoni, a Rebić je čelnicima navodno proučio kako ne namjerava napustiti Besiktas dok ne pronađe klub koji će mu ponuditi barem jednaku plaću.

Rebić, koji na Transfermarktu ima vrijednost od 3.2 milijuna eura, s Besiktasom ima ugovor do ljeta 2025., a iz kluba su njegovom menadžeru poručili da započne s potragom nove destinacije. Pojavile su se nedavno glasine da je Hajduk zainteresiran za bivšeg reprezentativca, no gledajući Rebićeve novčane apetite ta priča, jasno, pada u vodu.

Za turski je klub Rebić ove sezone zaigrao u 23 susreta i pritom upisao jedan gol i pet asistencija. Za Hrvatsku ima 42 nastupa i tri gola, a pamti se njegov učinak u pohodu Vatrenih do srebrene medalje na Svjetskom prvenstvu 2018. u Rusiji.

Linker
18. travanj 2024 23:12