DVOJAC

Tiktokerica tvrdi da se njena mačka ponaša kao i pas, pogledajte snimku

O čemu god da se u ovom slučaju psa koji je odgojio mačku radilo, moramo priznati da su preslatki
 Screenshot TikTok

Vlasnici više različitih ljubimaca često znaju reći kako neki od njih ima ponašanje koje nije tipično za pripadnike njegove vrste. Bilo da se radi o mački koja se ponaša kao pas ili obratno, kunu se da je to stvar odgoja. Uvjereni su kako to što su ih na neki način odgojili pripadnici druge vrste, a ne njihove, jest imala utjecaja na njih.

Mi smo, pak, skeptični. Naša dva psa odgojila su našu mačku i ona od njih nije kopirala niti jedno ponašanje. Moguće je da to, zapravo, više ima veze s karakterom - neke su životinje podložnije utjecaju drugih i sklonije tome da se ponašaju poput ostalih kako bi se uklopile, dok je kod drugih odgoj teška muka.

O čemu god da se u ovom slučaju psa koji je odgojio mačku radilo, moramo priznati da su preslatki. Bez obzira na to slažete li se s njegovom vlasnicom da se mačak ponaša kao pas ili ne, valja priznati kako ih je divno vidjeti u igri i kako provode vrijeme zajedno. Dokazuje to još jednom kako psi i mačke definitivno nisu prirodni neprijatelji, kako mnogi to misle.

@kayaandbernie Little Bernard has been learning so much from our doggy ♥️🐾 #catsoftiktok #dogsoftiktok #humor #cute #fyp ♬ In the Mood - Glenn Miller
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 17:02