ZA SVE GRAĐANE

Žičara Sljeme besplatna svim Zagrepčanima: Početkom sljedećeg mjeseca, besplatne vožnje svima!

‘Kako bi se izbjegle gužve i čekanje u redovima, savjetujemo da se za vožnju žičarom koristite kartu ili aplikaciju‘

Žičara Sljeme

 Ranko Suvar/Cropix

Iz ZET-a su javili kako će prijevoz sljemenskom žičarom biti besplatan za sve građane Zagreba od 4. svibnja. Zbog toga je na prodajnim mjestima ZET-a od 15. travnja moguće preuzeti kupon za besplatan prijevoz.

- Ako imate Pretplatnu kartu ili MojZET aplikaciju, na prodajnim mjestima ZET-a potrebno je predočiti važeće identifikacijske dokumente, kao dokaz prebivališta ili boravišta u Zagrebu, nakon čega će vam se dodijeliti odgovarajući kupon u trajanju od jedne godine. Prilikom dolaska na vožnju potrebno je validirati Pretplatnu kartu ili odgovarajući QR kod iz mobilne aplikacije na ulaznoj rampi i krenuti na vožnju. Kako bi se izbjegle eventualne gužve i čekanje u redovima, svakako savjetujemo da se za vožnju žičarom koristi Pretplatna karta ZET-a ili mobilna aplikacija MojZET, s prethodno pridruženim kuponom, napisali su.

Sugrađani koji nemaju Pretplatnu kartu ZET-a ili aktivnu mobilnu aplikaciju te ne planiraju preuzeti kupon, uoči vožnje mogu preuzeti pojedinačnu kartu na blagajnama žičare Sljeme, uz dokaz prebivališta ili boravišta u Gradu Zagrebu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 22:29